Kooperativa má novou kampaň, zachraňuje i pátek třináctého

pondělí, 9. září 2024, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

V pátek 13. září poskytne Kooperativa bezplatnou pomoc instalatéra všem, které postihne havárie vody.

Vizuál nové kampaně pojišťovny Kooperativa, zdroj: Kooperativa

Vizuál nové kampaně pojišťovny Kooperativa, zdroj: Kooperativa

V pátek 13. září poskytne Kooperativa bezplatnou pomoc instalatéra všem, které postihne havárie vody. Tato iniciativa, vytvořená kreativním studiem WeAreGinger, má za cíl ukázat, že současné pojištění přesahuje odškodnění – mí jít o okamžitou podporu ve chvílích krize.

„Asistenční služby jsou budoucností celého sektoru pojištění,“ vysvětluje Jindřich Skrip, ředitel marketingu Kooperativy. „K čemu vám jsou peníze na účtu, když máte například vytopený byt a nemůžete sehnat profesionála na opravu. Samotným průšvihem teprve všechny starosti začínají. Naše asistenční služby k vám ale v takových situacích vyšlou řemeslníka, kterého právě potřebujete, ať už je to instalatér, sklář, nebo kominík,“ popisuje.

Pro mnoho lidí se stále jedná o zcela nové uvažování a přidanou hodnotu asistencí si neumí plně představit. „Právě proto jsme připravili kreativní řešení, které stojí na tom, že během jednoho dne Kooperativa otevře specifickou asistenční službu každému, kdo to bude potřebovat. Klientům i neklientům. Vlastně je to taková zkušební jízda. A kdy jindy než v pátek 13.?“ doplňuje Jiří Langpaul, kreativní ředitel WeAreGinger, a dodává: „Otevřenost Kooperativy experimentovat a překračovat běžné hranice marketingu je velmi inspirativní.“

Během zářijového pátku 13. tak může každý v Česku v případě havárie na vodovodním či odpadním systému využít bezplatně asistenční služby Kooperativy. Stačí zavolat na infolinku a operátoři na místo vyšlou instalatéra na náklady pojišťovny.

Zdroj: Kooperativa

Pro umocnění spojení s nejsmolnějším dnem v roce využili WeAreGinger v kreativním zpracování jednoduchou, ale ikonickou hororovou tematiku. Ústřední myšlenkou je, že se z pátku 13. září díky této speciální akci horor nestane.

„Líbila se nám myšlenka relevantně využít nádechu nadpřirozena a tajemna, který kolem pátku třináctého všeobecně panuje. Díky statistikám ale dobře víme, že se jedná o stejně smolný či šťastný den jako každý jiný,“ dodává Jindřich Skrip. O celé akci můžete najít další informace zde

-mav-