Magenta Moments eviduje za první rok přes milion zákazníků

pondělí, 9. září 2024, 06:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Věrnostní program společnosti T-Mobile funguje jeden rok. Má přes milion registrovaných zákazníků. 

Zdroj: T-Mobile

Zdroj: T-Mobile

Program Magenta Moments v aplikaci Můj T-Mobile slaví byl spuštěn před rokem. V současnosti má přes 1 milion registrovaných zákazníků. Při této příležitosti si operátor přichystal nové nabídky od partnerů i soutěže o ceny. Část z nich jsou v aplikací už nyní, další budou přibývat v průběhu září. 

„Během celého roku jsme přinášeli stále něco nového, ať už to byly nabídky šité na míru, soutěže, nebo zábavné gamifikace v aplikaci. Pozitivní zpětná vazba je pro nás ohromnou motivací a těšíme se, kam Magenta Moments posuneme v dalším roce,“ uvádí Daniela Bednářová, segmentová manažerka ve společnosti T-Mobile. 

Za uplynulý rok si uživatelé v aplikaci vyzvedli téměř 2,5 milionů voucherů z nabídky od 240 partnerů, od malých kaváren až po mezinárodní společnosti. V nabídce je například CineStar 1+1 lístek do kina každé úterý, zvýhodněné nabídky od Bageterie Boulevard. Nyní mohou zákazníci čerpat například 20% slevu od Samsungu na vybrané spotřebiče a elektroniku, dále výhody jako plechovky Red Bull na prodejnách T-Mobile nebo slevu 25 % na Pizza Hut. Soutěžit mohou i o zájezd na Kostariku pro dvě osoby  

Magenta Moments je především o zážitcích – v rámci Red Bull Showrun nabídl program možnost setkání s legendou Formule 1 Davidem Coulthardem a šanci prohlédnout si závodní monopost Red Bull Racing v centru Prahy. V oblasti hudby se soutěžilo o lístky na Colours of Ostrava a mezinárodní festivaly jako slovenský Lovestream, maďarskou Inotu a Lollapolloozu v Berlíně. Celkem si hudební fanoušci vyzvedli 155 vstupenek na šest festivalů. Soutěžilo se i o tři tisíce fotbalových míčů. Během září se v aplikaci objeví také novinky od Costa Coffee, magentové pánve od Remosky a  další. 

-stk-