MOL rozšiřuje svůj věrnostní program i za hranice

pondělí, 9. září 2024, 15:50 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Věrnostní program MOL Move umožní nově sběr bodů i za hranicemi. 

Zdroj: MOL

Zdroj: MOL

Síť čerpacích stanic MOL rozšiřuje působnost svého tuzemského věrnostního programu. MOL Move nyní umožňuje sbírat body i za hranicemi Česka. Nově je možné načítat body i za transakce provedené v rámci slovenské sítě čerpacích stanic Slovnaft i v dalších evropských státech, jako je Polsko, Rumunsko, Slovinsko, Srbsko či Chorvatsko v síti INA. V Maďarsku zatím přeshraniční sběr bodů probíhat nebude. 

Věrnostní program MOL Move na českém trhu nyní využívá přes milion zákazníků, kteří ho mohou nově používat i během svých cest do zahraničí a nezáleží, zda na čerpací stanici zaplatí za prémiové palivo, občerstvení z Fresh Corneru nebo jiné služby. Členové programu mají také výhodu bezplatného vstupu na toalety v síti INA v Chorvatsku a v síti MOL v Maďarsku.

„Novou možnost přeshraničního sběru bodů, ocení zejména ti, kteří pravidelně dojíždí na Slovensko například za prací či rodinou. Nyní už totiž při sběru bodů ve věrnostním programu MOL Move nezáleží, na jaké straně hranice se v danou chvíli nacházíte, body se Vám nově do aplikace přičtou automaticky hned z několika evropských zemí. Aktualizace podmínek tak zvyšuje flexibilitu programu a zjednodušuje proces získávání bodů, a tím pádem zrychluje postup do vyšších úrovní věrnostního programu, kde na naše členy čeká ještě atraktivnější nabídka slev a odměn,“ vysvětluje Hana Bernášková, manažerka programu MOL Move ze společnosti MOL Česká republika.

-stk-