Novou ředitelkou komunikace SOCR ČR je Henčlová

středa, 4. září 2024, 18:30 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Na pozici ředitelky komunikace Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR přichází Michaela Henčlová. 

Michaela Henčlová, zdroj: SOCR ČR

Michaela Henčlová, zdroj: SOCR ČR

Ředitelkou komunikace Svazu obchodu a cestovního ruchu České republiky (SOCR ČR) se od 1. září 2024 stává Michaela Henčlová. S ohledem na stále rostoucí objem aktivit SOCR ČR bude jejím úkolem koordinovat veškerou komunikaci Svazu ve všech  oblastech naší činnosti: obchodu, služeb i cestovního ruchu.  

„Podařilo se nám najít ředitelku komunikace, která je nejen zkušenou profesionálkou v oboru, ale také dobře zapadne do našeho týmu. V posledních letech vidíme, jak roste zájem médií o témata, spojená s obchodem, službami i cestovním ruchem, jak důležité je umět médiím i veřejnosti dávat k dispozici přesná data a vysvětlovat různé mýty, která se zejména okolo obchodu pravidelně objevují,“ říká k nové ředitelce prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza

Před příchodem do SOCR ČR působila Henčlová ve firmě Operátor ICT, kde vedla marketing a komunikaci pro klíčové projekty jako Lítačka, datová platforma Golemio a Smart Prague. V rámci mediálního domu Czech News Center se zaměřovala na správu a rozvoj značek jednotlivých periodik. Rovněž působila v městské společnosti Prague City Tourism, kde se podílela na tvorbě nové identity značky Praha.  

-stk-