Novou tiskovou mluvčí Muzea Prahy je Veronika Nová

úterý, 3. září 2024, 15:00 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Za Muzeum Prahy mluví Veronika Nová, která má na starost také interní komunikaci.

Veronika Nová, zdroj: Muzeum Prahy

Veronika Nová, zdroj: Muzeum Prahy

Muzeum Prahy obsadilo od srpna 2024 pozici tiskové mluvčí, stala se jí Veronika Nová. Ta bude mít v Muzeu Prahy na starost i interní komunikaci.

Nová přišla do muzea z pozice vedoucí interní komunikace pro ČR a Slovensko v Plzeňském Prazdroji, dříve působila na pozici tiskové mluvčí České asociace pojišťoven a České kanceláře pojistitelů, zkušenosti má z PR ve Vodafonu a z České spořitelny nebo agentury Publicis Prague.

Pozice mluvčí byla v Muzeu Prahy před nástupem Veroniky Nové delší dobu neobsazená. Muzeum na jaře letošního roku představilo novou vizuální identitu a také strategii svého směřování.

Muzeum Prahy se chystá na otevření zrekonstruované hlavní budovy na Florenci, ke kterému by mělo dojít na jaře roku 2025. Veronika Nová bude mít zodpovědnost za komunikaci pro všechny budovy Muzea Prahy (Hlavní budova Muzea Prahy na Florenci, Clam-Gallasův palác, Rothmayerova vila, Müllerova vila, Studijní a dokumentační centrum Norbertov, Podskalská celnice na Výtoni, Dům u Zlatého prstenu, Zámecký areál Ctěnice).

Muzeum Prahy změnilo svou vizuální identitu

pátek 14. června 2024

-mav-