Nový seriál Kamarádi vystřídá ZOO od úterý 22. října

čtvrtek, 12. září 2024, 11:05 Aktuality, TV MediaGuru

Seriál ZOO se uzavře ve čtvrtek 17. října, v následujícím týdnu už jeho vysílací čas zaujme nový seriál Kamarádi.

Kamarádi, zdroj: FTV Prima

Kamarádi, zdroj: FTV Prima

Nový seriál Kamarádi, který do vysílání připravuje TV Prima jako náhradu za svůj seriál ZOO, míří do vysílání od 20. října. Poprvé by se tak měl představit v úterý 22. října. Prima dnes uvedla, že s novou znělkou k seriálu se budou diváci setkávat od 20. října. Kamarádi zaujmou stejný vysílací čas jako ZOO, vysílat se tak budou dvakrát týdně v úterý a ve čtvrtek od 20:15. 

Seriálová novinka Kamarádi má podtitul „Přátelství je někdy víc než láska" a sleduje přátelské vztahy mezi třemi mladými lidmi, kteří se vracejí do rodné vesnice. V hlavních rolích seriálu Kamarádi se objeví herci Anastasia Chocholatá, David Gránský a Jan Komínek.

Prima zveřejnila i taneční videoklip, ve kterém zaznívá i část titulní písně „Nepospíchám“, což je česká verze písně „I Have No Inspiration“ od Thoma Artwaye. Za choreografií videoklipu stojí tanečník Martin Prágr

Seriál ZOO vysílá Prima od ledna 2022, navázal na seriál Slunečná, který se vysílal od roku 2020. Průměrná sledovanost seriálu ZOO dosahuje v letošním roce 813 tisíc diváků starších 15 let při podílu na sledovanosti 22,7 % (zdroj: ATO-Nielsen).

-mav-

Prima na podzim ještě uvede nástupce ZOO i další novinky

pondělí 9. září 2024