Nový TV kanál Viasat True Crime zahájí v Česku 17. září

pondělí, 9. září 2024, 13:25 Aktuality, TV MediaGuru

Nový kanál stavící na skutečných zločinech se objeví v nabídce operátorů Vodafone a T-Mobile.

Zdroj: Viasat

Zdroj: Viasat

Od 17. září 2024 zahájí v Česku a na Slovensku nový televizní kanál s kriminální tematikou Viasat True Crime. Uvede ho společnost Viasat World. Na českém trhu ho do svých nabídek zařadí operátoři Vodafone a T-Mobile.

Vodafone začlení nový kanál společně s Epic Drama do balíčků Family a AllinOne. V nabídce T-Mobile Czech Republic se objeví v balíčcích Magenta TV L a XL

Viasat True Crime dosahuje podle provozující společnosti v Polsku 6 milionů předplatitelů u společností Canal+, CDA, Orange, Play a UPC. Za první dva a půl měsíce od spuštění si jej naladilo 2,3 milionu lidí, přičemž denně jej sleduje více než 100 tisíc diváků, uvádí VIasat World. 

Viasat True Crime se zaměřuje výhradně na skutečné kriminální pořady a jeho obsahem jsou dokumentární filmy a seriály o zločinech naší doby. Divákům nabízí možnost sledovat každé vyšetřování až do jeho konce.

„Rychle jsme reagovali na úspěšné spuštění v Polsku na začátku tohoto roku, abychom náš nový kanál představili dalším divákům. Jeho popularita spočívá v komplexním mixu scénářů založených na skutečných zločinech a faktografických dokumentech,"  uvedl Benjamin Groocock, generální ředitel společnosti Viasat World.

„Obliba televizních pořadů s žánrem true crime dlouhodobě roste, zejména mezi našimi českými a slovenskými zákazníky. Jsme rádi, že můžeme rozšířit kompletní nabídku televizních kanálů Viasat World o nejnovější z nich, Viasat True Crime," dodal Zdeněk Spurný, manažer pro TV a partner development pro T-Mobile.

-mav-

Viasat plánuje v Česku spustit stanici True Crime

úterý 20. srpna 2024