PK62 připravuje erotický kanál pro ženy Cherry Lady TV

úterý, 10. září 2024, 14:35 Aktuality, TV MediaGuru

Společnost PK62 plánuje rozšíření svého portfolia o nový kanál Cherry Lady TV, zaměřený na ženské publikum. Hlavním konkurentem bude stanice Dusk TV dostupná například v O2 TV a Magenta TV.

Ilustrační foto, zdroj: Pixabay

Ilustrační foto, zdroj: Pixabay

Společnost PK62, vydavatel erotických časopisů a provozovatel TV kanálů pro dospělé, plánuje rozšíření svého portfolia o nový kanál Cherry Lady TV. Určený je pro ženské publikum. O vydání licence pro šíření pomocí kabelu požádala Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Veřejné slyšení o programu Cherry Lady TV se má konat v úterý 10. září.

„Je to doplnění našeho portfolia a nabídka programu, který by mohl oslovit ženy,“ uvedl pro MediaGuru.cz Martin Laštovička, výkonný a obchodní ředitel PK62. „Na takzvaných pánských programech vidíme, že je poměrně velké procento sledovanosti žen. Při produkci proto přinášíme jinou práci kamery, svícení a více romantiky, což by mohlo odpovídat jejich vkusu.“ 

Společnost PK62 by ráda realizovala spuštění kanálu ještě v letošním roce, ale v tuto chvíli pracuje na jeho finální podobě. „Technicky jsme připraveni k zahájení vysílání, ale s operátory budeme jednat až ve chvíli, kdy budeme mít vše hotové. Dolaďujeme programovou stránku,“ dodal Laštovička.

Nová stanice bude dostupná ve vysokém rozlišení obrazu, což ji bude odlišovat i od její konkurence – Dusk TV známé z O2 TV a Magenta TV.

-lukpol-