Reality hra Zrádci startuje na TV Prima v neděli 22. září

středa, 4. září 2024, 08:20 Aktuality, TV MediaGuru

Reality hra s psychologickými prvky Zrádci vstoupí do vysílání TV Prima od neděle 22. září.

Zrádci, zdroj: FTV Prima

Zrádci, zdroj: FTV Prima

Televize Prima zahájí od neděle 22. září nový pořad, reality hru Zrádci. Moderátorem je Vojtěch Kotek, který se představí v jiné roli, než v jaké ho dosud měli diváci možnost vidět. Termín nasazení oznámila Prima ve svém vysílání. Vysílat se bude v hlavním vysílacím čase od 20:15.

Zrádce označuje Prima za nejúspěšnější nový formát současnosti, který je postupně uváděn na většině světových trhů. Základním princem pořadu je zábavná hra Městečko Palermo usíná. Princip hry spočívá v tom, že skupiny soutěžících plní denní úkoly, přičemž každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků ze hry vyloučí. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a toho ze hry vyloučit. Na rozdíl od aktérů diváci vědí, kdo je zrádce.

Natáčení české verze Zrádců (v originále Traitors) se uskutečnilo na hradě Křivoklát.

„Mám obrovskou radost, že se nám podařilo vyrobit pořad, který tady doposud nebyl. Zrádci jsou propracovaná reality hra od samého začátku až do konce,“ říká programová ředitelka skupiny Prima Alex Ruzek.

Prima se startem Zrádců v neděli 22. září vyhne premiérovým dílům minisérie Docent (ČT1), jejíž druhá řada se uzavře o týden dříve. Od 22. září začne ČT1 v neděli reprízovat šestidílný seriál Devadesátky. Na TV Nova jde zatím v neděli večer repríza Policie Modrava.

-mav-