Rossmann ve věrnostní kampani nabídne Lego za zvýhodněné ceny

čtvrtek, 12. září 2024, 13:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Rossmann spouští podzimní věrnostní kampaň, v níž nabízí za nasbírané body stavebnice Lego. 

Klíčový vizuál k podzimní kampani drogistického řetězce Rossmann, zdroj: Rossmann

Klíčový vizuál k podzimní kampani drogistického řetězce Rossmann, zdroj: Rossmann

Síť drogerií Rossmann zahajuje podzimní věrnostní program, v níž přináší deset stavebnic Lego za zvýhodněné ceny. Poběží od 11. září do konce roku nebo do vyprodání zásob.

„V rámci podzimní věrnostní kampaně jsme chtěli našim zákazníkům nabídnout něco výjimečného, co vyvolá úsměv na tváři dětí i dospělých. Stavebnice Lego jsou v tomto směru ideální volbou, protože při jejich sestavování často spolupracují malí i velcí,” říká Olga Stanley, manažerka komunikace Rossmann. 

Pro zapojení do kampaně stačí být členem věrnostního programu Rossmann Club a sbírat v mobilní aplikaci body za nákupy v prodejnách i na e-shopu. Za každých 100 Kč nákupu se v aplikaci uloží 1 bod a při dosažení 30 bodů mohou zákazníci aktivovat slevový kupon, se kterým získají jednu ze stavebnic Lego se slevou až 55 %. Cena začíná podle velikosti stavebnice již na 99 Kč.

V nabídce jsou různé druhy stavebnic, například vláček se zvířátky, svět hasičů a policistů, ty inspirované seriálem Gábinin kouzelný domek, Lego Friends a také Lego Botanical Collection

-stk-