Shell nabízí v kampani s Invií vouchery na dovolenou

sobota, 21. září 2024, 08:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Shell spustil ve spolupráci s cestovní agenturou Invia kampaň, v níž se hraje o dovolenou za čtvrt milionu. 

Klíčový vizuál ke kampani Shell o zájezd od cestovní agentury Invia, zdroj: Shell

Klíčový vizuál ke kampani Shell o zájezd od cestovní agentury Invia, zdroj: Shell

Síť čerpacích stanic Shell odstartovala koncem srpna novou kampaň, jež staví na soutěži o vouchery na dovolenou od Invia. 

„Hlavní ceny, vouchery v hodnotách 250 000 Kč, 150 000 Kč a 50 000 Kč, jsou určeny exkluzivně pro členy Shell ClubSmart. Týdenní ceny jsou určené i novým zákazníkům nebo těm, kteří nejsou členy našeho věrnostního programu,“ vysvětluje na dotaz MediaGuru Michal Štěpánek, marketingový ředitel společnosti Shell Česká republika, s tím, že výhry jsou flexibilní, přenosné a částky je možné čerpat postupně. Mezi týdenní ceny patří například vouchery na dovolenou v různých hodnotách, tankovací karty nebo extra body do Shell ClubSmart.

Do soutěže se může přihlásit každý, kdo natankuje minimálně 30 litrů paliva Shell V-Power nebo Shell FuelSave, zakoupí si prémiový mycí program nebo 2x 4l vodu do ostřikovačů. Následně je potřeba zaregistrovat účtenku za tento nákup na shell.cz nebo pomocí QR kódu. „Zákazník má zároveň 2x větší šanci vyhrát dovolenou v případě, že natankuje paliva Shell V-Power, protože tyto účtenky budou do losování zařazeny hned dvakrát,“ dodává Štěpánek

Kampaň je podpořena komunikací v rádiu, outdooru, na internetu a sociálních sítích. Součástí je také spolupráce s influencery a BTL aktivity přímo na čerpacích stanicích.

Za kampaní stojí tým VCCP Prague, dále se na ní podílí agentury Altavia, Seesame a Havas.

-stk-