Televize OK TV přešla na ostré vysílání

pondělí, 30. září 2024, 11:50 Aktuality, TV MediaGuru

Nová celoplošná stanice OK TV ukončila v uplynulých dnech zkušební vysílání a přešla na řádný provoz. Největší výzvou pro následující období je jednání s významnými operátory na trhu.

Ilustrační foto, zdroj: OK TV

Ilustrační foto, zdroj: OK TV

Celoplošná televize OK TV vysílá od pondělí 23. září v ostrém provozu. Diváci to již poznali v uplynulých dnech, kdy z loga zmizela trvalá textová informace „Zkušební vysílání“. OK TV zároveň ve stejnou dobu nasadila do vysílání programové novinky a premiérové díly již známých pořadů. Největší výzvou pro následující období bude pro management televize jednání s největšími telekomunikačními hráči na trhu, v jejichž nabídkách stanice doposud chybí.

OK TV není k dipozici divákům v O2 TV, Magenta TV, Vodafone TV, Skylinku ani Telly. Ze známějších operátorů ji od počátku zařadily pouze SledováníTV nebo Lepší.TV. Právě podoba programu a technická kvalita vysílání v příštích týdnech a měsících rozhodne, zdali stanice dokáže oslovit i klíčové hráče na trhu. Programový ředitel Artur Kaiser konstatoval, že jednání s operátory probíhají a diváci mají v případě zájmu o zařazení OK TV vytvářet na své služby pozitivní tlak.

OK TV na podzim s noční talk show i bojovými sporty

čtvrtek 29. srpna 2024

OK TV startuje bez největších operátorů, spoléhá na DVB-T2

čtvrtek 16. května 2024

-lukpol-