True Crime, DVTV Extra a Markíza International jsou ve Vodafone TV

úterý, 17. září 2024, 09:50 Aktuality, TV MediaGuru

Telekomunikační operátor Vodafone připravil pro své zákazníky na úterý 17. září plánované programové změny. Novinku True Cime HD umístil i na ochutnávkou pozici Vodafone 100.

Zdroj: Vodafone TV

Zdroj: Vodafone TV

Tři nové stanice mohou od začátku 38. týdne roku 2024 sledovat zákazníci operátora Vodafone. Klienti byli na webových stránkách firmy na připravované změny dopředu upozorňování, řada z nich tak nemusela být případně překvapena. Citelnou ztrátou je odebrání slovenského státního (dříve veřejnoprávního) okruhu Dvojka. Na jeho programové pozici je nyní nově vysílána mezinárodní verze stanice Markíza s dodatkem International.

Největší programovou novinkou je start tematického kanálu True Crime od společnosti Viasat World. Kromě Vodafonu zařazuje stanici i operátor T-Mobile, který ho v Magenta TV umístil na předvolbu 160. Vodafone TV se rozšiřuje také o DVTV Extra, tematický program rozhovorů a dalších formátů portálu DVTV a jejich partnerů. Všechny stanice jsou k dispozici ve Full HD rozlišení, opatřeny jsou i programovým průvodcem EPG. V době psaní tohoto textu byly k dispozici prozatím pouze v kabelové síti, aplikace Vodafone je zatím neobsahovala.

Plánované umístění nových stanic

  • Viasat True Crime – pozice 53 + 100 (Vodafone TV Family, ALLinONE a starší tarif Komplet)

  • DVTV Extra – pozice 22 (ve všech tarifech mimo TV Start)

  • Markíza International – pozice 54 (ve všech tarifech mimo TV Start)

Nový TV kanál Viasat True Crime zahájí v Česku 17. září

pondělí 9. září 2024

Slovenská Dvojka zmizí z Vodafone TV, nahradí ji jiná stanice

čtvrtek 15. srpna 2024

-lukpol-