TV Markíza vrací od 20. října diskusní pořad Na tělo

středa, 25. září 2024, 06:55 Aktuality, TV, Slovensko MediaGuru

S upraveným konceptem a s novou moderátorkou Karolínou Lacovou se do vysílání televize Markíza vrátí diskusní politický pořad Na tělo.

Karolína Lacová, zdroj: TV Markíza

Karolína Lacová, zdroj: TV Markíza

Dlouholetý politický diskusní pořad TV Markíza Na tělo se vrací na obrazovky. Novou moderátorkou je Karolína Lacová. Pořad se bude opět vysílat v neděli od 13:00, po pauze se poprvé objeví 20. října. Do vysílání se vrátí v novém konceptu, jehož podobu Markíza finalizuje. 

Karolína Lacová přichází do TV Markíza na pozici moderátorky pořadu Na tělo po sedmiletém působení ve veřejnoprávním Slovenském rozhlase. Věnovala se nejen politickým, ale také občanským a společenským tématům. 

„Jsem ráda, že budu součástí pořadu, který má na Slovensku dlouholetou tradici a významné místo na poli politických diskusí," uvedla Lacová

Markíza pozastavila vysílání pořadu Na tělo na konci května poté, co její moderátor Michal Kovačič mluvil ve vysílání o politickém nátlaku na televizi. Markíza za to Kovačiče propustila, ten v uplynulých dnech potvrdil, že se kvůli výpovědi obrátí k soudu. 

-mav-