Uber si jízdy limuzínou zdarma připomene deset let

sobota, 28. září 2024, 07:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

U příležitosti deseti let na trhu nabídne Uber o víkendu jízdu americkou limuzínou zdarma. 

K oslavám 10 let na trhu připravil Uber bezplatné projížďky limuzínou, zdroj: Uber.

K oslavám 10 let na trhu připravil Uber bezplatné projížďky limuzínou, zdroj: Uber.

Uber působí v Česku deset let. Praha se v roce 2014 stala druhým městem v regionu střední a východní Evropy, kam společnost vstoupila. Desetileté výročí oslaví bezplatnými projížďkami v luxusní americké limuzíně.

Počet jízd se ve srovnání s rokem 2014 u Uberu zvýšil 32krát a počet řidičů, kteří platformu využili, za 10 let vystoupal na 23 tisíc. Rekordní počet svezení zatím patří 1. lednu 2020, kdy řidiči využívající aplikaci Uber uskutečnili 34 242 jízd. Celkově pak s Uberem cestovalo v ČR už 4,6 milionu zákazníků.

U příležitosti své 10letého výročí Uber zákazníky připravil speciální víkendovou akci. Od pátku 27. do neděle 29. září budou mít zájemci možnost bezplatného svezení s typickou americkou luxusní limuzínou obrandovanou v barvách Uberu. Okružní trasa jízdy povede z Holešovické tržnice na Pražský hrad a každý, kdo bude mít zájem o svezení, se může prostřednictvím speciálního formuláře registrovat online nebo přímo na místě. 

„Služby Uber se staly běžnou součástí každodenního života spousty Čechů. Desetileté výročí chceme oslavit společně s našimi zákazníky, protože právě díky nim můžeme naše služby dále rozvíjet a posouvat tak možnosti městské mobility,“ říká provozní manažer Uberu pro Českou republiku Štěpán Šindelář.

Uber dále plánuje rozšiřovat svou nabídku služeb a reagovat na měnící se potřeby českých zákazníků. V dalších letech se chce zaměřit mimo jiné na podporu zelené mobility. Kromě postupného nástupu elektromobilů nabídne i první auta na vodík, která budou na platformě dostupná již letos. V horizontu následujících měsíců je pak v plánu i další expanze po Česku. 

-stk-