UFC zpřístupnila v Česku svůj bezplatný kanál

úterý, 3. září 2024, 17:35 Aktuality, TV MediaGuru

Fanoušci smíšených bojových umění v Česku mají novou možnost, jak sledovat UFC. Organizace spustila svůj FAST kanál na multimediální službě Plex. Dostupná je mj. jako TV aplikace.

Nová bezplatná stanice potěší fanoušky bojových sportů. Foto: UFC

Nová bezplatná stanice potěší fanoušky bojových sportů. Foto: UFC

Nový kanál UFC nabízí na Plexu obsah na modelu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnů, a to včetně zápasů, rozhovorů a dokumentů, které přinášejí pohled do zákulisí světa UFC. FAST kanály jsou bezplatně dostupné TV programy, jenž jsou podporovány online reklamou, což umožňuje širokou dostupnost pro všechny fanoušky bez nutnosti předplatného. UFC získala na platformě Plex nejvyšší prioritu. V kategorii Live TV (Živá TV) patří této stanici aktuálně první pozice.

Plex je známý svou širokou nabídkou bezplatného obsahu a přidáním UFC kanálu rozšiřuje svou nabídku o populární bojové sporty. Tato spolupráce přináší divákům v Česku přístup k exkluzivním materiálům z dílny UFC, což může podpořit rostoucí popularitu tohoto sportu v regionu. V prostředí placené televize je prémiový obsah této organizace k dispozici na kanálech Nova Sport mediální skupiny Nova. Vlastní tematický kanál Premier Sport 3 má v placené televizi také konkurenční Oktagon.

-lukpol-

Kanály Premier Sport mění číslování, zařazují ženský fotbal

pátek 30. srpna 2024