VLM zkracuje periodicitu časopisu TV streaming na měsíčník

pondělí, 9. září 2024, 12:05 Aktuality, Tisk MediaGuru

Časopis TV streaming mění periodicitu vydávání. Ze čtvrtletníku se mění na měsíčník.

Zdroj: VLM

Zdroj: VLM

Mediální skupina Vltava Labe Media (VLM) mění periodicitu vydávání časopisu TV streaming z čtvrtletníku na měsíčník. Časopise se zaměřuje na přehled doporučených seriálů, filmů a dokumentů z internetových televizí. Vedoucím vydání je Daniel Storch.

Měsíčník TV streaming cílí na muže a ženy mladší cílové skupiny 25+, kteří tráví volný čas sledováním seriálů, filmů a zajímají se o novinky ze světa televizní a kinematografické tvorby. Ve formě měsíčníku vyšel titul poprvé na konci srpna. TV streaming má rozsah 68 stran, prodejní cena je 50 Kč.

„Věříme, že častější vydávání TV streamingu potěší především všechny seriálové a filmové fanoušky. Získají aktuální přehled novinek a filmových hitů, které si mohou dopřát na různých platformách – českých i zahraničních. V častější periodicitě a unikátnosti titulu spatřujeme z vydavatelského pohledu velký potenciál, ať už v rozvoji a další práci s obsahem nebo v nových inzertních a marketingových příležitostech. Titul totiž oslovuje širokou cílovou skupinu, která běžně tráví čas na sociálních sítích a díky TV streamingu máme jejich pozornost i na tištěných stránkách,“ říká o titulu Michaela Hrušková, publisherka televizních titulů VLM.

VLM je s 61% podílem lídrem tiskového trhu v rámci skupiny televizních titulů. Vedle TV streaminu vydává také tituly TV magazín, TV mini, TV Pohoda, TV star TV expres.

-mav-