Voyo končí v nabídce Magenta TV, videotéka Canal+ pokračuje

středa, 11. září 2024, 07:45 Aktuality, TV MediaGuru

Operátor T-Mobile ukončí spolupráci s mediální skupinou Nova týkající se její online platformy Voyo. Zákazníci už nebudou moci využívat ani speciální nabídky Voyo Start.

Voyo zmizí z prostředí služby Magenta TV. Zdroj: TV Nova

Voyo zmizí z prostředí služby Magenta TV. Zdroj: TV Nova

Společnost T-Mobile odstraní z prostředí své televizní služby přístup do online videotéky Voyo mediální skupiny Nova, zároveň dojde také k ukončení ochutnávkové nabídky Voyo Start. Důvodem k tomuto kroku je podle informací MediaGuru.cz obchodní politika, kterou se již operátor rozhodl nadále neakceptovat. Kromě služby Magenta TV od T-Mobilu mají přístup k videotéce Voyo také klienti konkurenční Vodafone TV a O2 TV (O2 patří do skupiny PPF jako Nova).

T-Mobile nabídne jako kompenzaci za ukončené Voyo rozšířenou videotéku. Nové TV tarify Plus budou nabízeny a všem stávajícím zákazníkům Magenta TV postupně aktivovány od 4. listopadu 2024. Součástí nových tarifů budou kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6, které jsou také prémiovou, a tudíž nadstavbovou nabídkou Novy pro operátory.

Přístup k omezené videotéce Canal+ (bez stanic Canal+ Sport 2 a 3 a obsahu Apple TV+) zůstává klientům nadále beze změny.

-lukpol-

Evoluce placených služeb: Jak se Voyo propojilo s T-Mobile TV

středa 5. dubna 2023