Zrno zrnko přidává novou pobočku na Smíchově

neděle, 8. září 2024, 07:15 Aktuality, Retail MediaGuru

Síť pekařských kaváren Zrno zrnko se rozšiřuje, v pořadí sedmou pobočku otevírá na pražském Smíchově. 

Nová pobočka Zrna zrnka na Smíchově, zdroj: Zrno zrnko

Nová pobočka Zrna zrnka na Smíchově, zdroj: Zrno zrnko

Další, v pořadí sedmou pobočku otevírá síť pekařských kaváren Zrno zrnko. Po Nuslích, Tylově náměstí, Senovážném náměstí, Brumlovce, Holešovicích a Dejvicích je nově i na Smíchově, a to v nově vzniklé Smíchov City.

Pekařská kavárna je zákazníkům k dispozici v ulici Toyen, v rezidenční části vznikající v rámci 1. etapy výstavby Smíchov City. Ambicí investora celého projektu je vytvořit novou městskou část, která se stane alternativou k historickému jádru metropole a na jednom místě propojí práci, bydlení, nakupování, školu a odpočinek. 

„Dlouho jsme čekali na to správné místo na Smíchově. Je tam již dnes několik dobrých kaváren, ale podle nás jich není dost… a stejně tak s řemeslnými pekárnami: prostor a poptávka tam určitě je. Navíc my budeme přímo na rozhraní staré a nové zástavby, na jednu stranu u metra a kousek od Anděla, na druhou stranu jsme hrdou součástí zásadního developmentu, který v pozitivním smyslu zahušťuje a hlavně zabydluje širší centrum města,“ říká Ondřej Kuchař, spolumajitel řemeslné pekárny Zrno zrnko.

Zrno zrnko vznikla v Nuslích. Kromě vlastního pečiva nabízí i svou espresso směs, jež vznikla ve spolupráci s pražírnou Dos Mundos. 

-stk-