Cibule Bistro zahájila svou první velkou marketingovou kampaň

středa, 9. října 2024, 13:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tři příběhy, které letos zákazníci uvidí nejen na televizních obrazovkách, mají za úkol představit značku Cibule Bistro.

Klíčový vizuál kampaně Cibule Bistro, zdroj: Cibule Bistro

Klíčový vizuál kampaně Cibule Bistro, zdroj: Cibule Bistro

Značka šéfkuchaře Filipa Sajlera, která nabízí jídla pro domov i kanceláře, uvedla marketingovou kampaň. Chce zdůraznit klíčovou vlastnost svých produktů a pracuje proto s claimem „uvařeno od základu a bez kompromisů”. 

Na kampani se podílela kreativní agentura Jinej Gang a produkovala ji agentura Stink Films. Režisérem pěti různých spotových příběhů je Luboš Rezler. „Celkem se náklady na kampaň včetně médií pohybují v hodnotě zhruba 10 milionů korun,“ říká Petra Šebová, marketingové ředitelka Hopi Foods – Cibule Bistro & Hollandia.

„Naše jídlo vaříme od základu a stejně tak jsme od píky natáčeli i spoty, v jejichž hlavní roli je náš kuchařský tým. Tedy já, náš kreativní šéfkuchař Martin Staněk, jeho pravá ruka Ondřej Kubů a na pomoc jsme si přizvali i šéfkuchaře Stefana Stefanova. Jako kulisu jsme využili jednu z našich perfektních kantýn Perfect Canteen Churchill,” popisuje Filip Sajler.

„Tři příběhy, které letos zákazníci uvidí nejen na televizních obrazovkách, mají za úkol představit značku Cibule Bistro jako profesionála, který za vás vše poctivě a kvalitně uvaří, zatímco vy se bavíte. Cílíme na spotřebitele, kteří si váží svého času a zároveň nechtějí dělat kompromis v tom, co oni nebo jejich rodina konzumují,“ doplňuje Petra Šebová.

Zdroj: Cibule Bistro

Sponzorované spoty běží na televizních kanálech Prima Group, součástí je i product placement ve vybraných pořadech. Dále zahrnuje bigboardy, CLV i transport a další reklamu v outdooru a prostorech supermarketů, online kampaň a spolupráci s influencery.

„Značka Cibule Bistro chce nabídnout lidem na doma i kanceláře jídlo stejné kvality jako v restauraci. Mezi její sortiment tak patří čerstvá jídla pro každý den a čtyři druhy poctivě taženého, ale přitom cenově dostupného vývaru,” dodal Filip Sajler.

-mav-