CityZen na strategickou komunikaci volí FYI Prague

pondělí, 7. října 2024, 14:00 Aktuality, PR MediaGuru

S profilací značky CityZen v cílových skupinách a komunitách pomůže FYI Prague. 

Chrudimská značka CityZen začíná spolupracovat s agenturou FYI Prague, zdroj: CityZen.

Chrudimská značka CityZen začíná spolupracovat s agenturou FYI Prague, zdroj: CityZen.

Chrudimská značka CityZen, která vyrábí chytrá trička s technologií odolnou vůči viditelnému potu a znečištění, zahajuje spolupráci s agenturou FYI Prague. Společně se zaměří na strategicky řízenou komunikaci, celkovou profilaci značky a jejích produktů i užší spolupráci s komunitami.

Značka CityZen působí na trhu od roku 2018, kdy poprvé představila svou patentovanou technologii, která dokáže zneviditelnit pot, snižuje zápach a odolá špíně. Chytrá trička v portfoliu postupně doplnily také košile, polokošile, šaty, antibakteriální spodní prádlo či bavlněné cyklodresy. Své produkty CityZen v České republice nabízí také v rámci pěti kamenných prodejen v čele s prodejním showroomemOC Westfield Chodov a již brzy se chystá otevřít další.

CityZen jde od svého počátku proti fast-fashion filozofii a staví na udržitelnosti a zodpovědnosti vůči životnímu prostředí. Firma vyrábí všechny své produkty v České republice a díky výběru prémiových materiálů a plnou kontrolou nad celým výrobním procesem zaručuje dlouhou trvanlivost oblečení i vysokou kvalitu. 

Společně s agenturou FYI Prague se bude CityZen věnovat strategicky řízené komunikaci včetně vztahů s médii a budování příběhu značky v rámci cílových skupin a komunit. Využít chce přitom také spolupráci s ambasadory, kteří sdílejí postoj vymezující se vůči fast-fashion směřování trhu s oblečením. V následujícím období se bude komunikace věnovat i představení nových střihů šatů, rozšíření barevné palety stávajících modelů triček a další novinky.

-stk-