ČT ještě nasadí seriály Lovec, Vlastně se nic nestalo a Lovci hlav

středa, 9. října 2024, 07:00 TV MediaGuru

Do podzimního vysílání České televize zamíří ještě dva původní domácí seriály a také zahraniční krimi seriál.

Lovec, zdroj: Česká televize

Lovec, zdroj: Česká televize

Vedle komerční konkurence, stanic TV Nova a TV Prima, chystá také Česká televize do druhé poloviny podzimního vysílání premiérové seriály. Po startu taneční reality show StarDance, která od soboty 12. října obsadí sobotní večery, se novinky chystají pro středeční a čtvrteční prime-time.

Od středy 30. října se na ČT1 od 20:15 představí nový seriál Lovec režiséra Jiřího Stracha. Osmidílná seriálová novinka volně navazuje na minisérie Ďáblova lest a Ztracená brána. Přinese osm kriminálních případů spojených se záhadnými a nevysvětlitelnými jevy, s nimiž policistům pomůže exorcista v podání Pavla Kříže. Hlavní ženskou postavu ztvární slovenská herečka Jana Kolesárová. Vedle nich si v seriálu zahrají např. Jiří Štěpnička, Ivo Gogál, Martin Stránský a další.

Lovec ve vysílání ČT1 vystřídá seriál Pustina, jehož příběh se uzavře osmým dílem vysílaným 23. října.

Ve vysílání hlavního kanálu České televize se také objeví seriál Vlastně se nic nestalo. Ten už ČT nabízí na své online platformě iVysílání. Seriál o vztazích ovlivněnými sociálními sítěmi v hlavních rolích s Elizavetou Maximovou a Denisou Barešovou uvede ČT1 ve středečním druhém prime-timovém okně od prvního týdne v listopadu. Režisér Jan Vejnar v šestidílném seriálu otevírá kontroverzní otázky o prodeji intimity, nastavení si vlastních hranic i propastech v partnerské komunikaci.

Novinkou ve večerním vysílání bude také zahraniční seriál Lovci hlav. Jeho první díl přinese ČT1 od 20:15 ve čtvrtek 24. října. Naváže tak na zahraniční severský seriál Černá voda. Lovci hlav je norský seriál, který byl natočený pod bestselleru Joa Nesba.

-mav-

Nové seriály TV Prima: Kamarádi místo ZOO, zahájí i Hrdina a Náhradníci

úterý 1. října 2024

Na TV Nova míří z Voya Národní házená a nový seriál Taneční

pondělí 23. září 2024