Digi trendy 2025: Podcasty, CGI outdoor, data nebo pozornost

pondělí, 21. října 2024, 17:05 Internet & Mobil MediaGuru

Omnicom Media Group přináší nový report, který mapuje aktuální digitální trendy pro Česko v roce 2025.

Ilustrační foto, zdroj: Pixabay

Ilustrační foto, zdroj: Pixabay

Report představující digitání trendy pro český trh v příštím roce je rozdělen do sedmi kapitol. Každá z nich se věnuje jinému trendu, který je důležitý pro marketingovou komunikaci v rámci digitálních kanálů. Mezi hlavní témata patří podcasty, nepřeskočitelnost v online reklamě, CGI outdoor (reklama generovaná počítačem), generativní umělá inteligence, transparentnost v reklamě, práce s daty a pozornost uživatelů. Každá kapitola přináší konkrétní příklady z českého prostředí a podložená data.

„Globální trendové reporty často reflektují především západní trhy a novinky z regionů, které pro Českou republiku nemají takový dopad. Tento report se zaměřuje na to, co má skutečný potenciál na českém trhu. Filtrujeme digitální novinky a technologie a zaměřujeme se na ty, které mohou místním značkám skutečně pomoci," vysvětluje Daniel Path, Head of Digital Strategy, OMG Digital.

Report by měl sloužit především jako inspirace pro komunikační kampaně. Cílem je nejen přinést nové nápady, ale také efektivněji plánovat digitální marketingové aktivity na základě aktuálních dat.

Report je možné stáhnout si v dokumentu níže.

-mav-

Pozn.: Server MediaGuru.cz provozuje mediální agentura PHD, která je součástí Omnicom Media Group.