Do CNC nastoupil zakladatel České justice Petr Dimun

pátek, 4. října 2024, 15:55 Aktuality, Internet & Mobil, Tisk, Lidé MediaGuru

V CNC se bude primárně věnovat právu a justici, a to v rámci celého mediálního domu, napříč tituly a formáty.

Petr Dimun, zdroj: CNC

Petr Dimun, zdroj: CNC

Do Czech News Center (CNC) nastoupil Petr Dimun, který se bude ve vydavatelství jako novinář primárně věnovat právu a justici, a to v rámci celého mediálního domu, napříč tituly a formáty. Spadat bude pod generální ředitelku Martinu Říhovou a v nejbližší době spustí i nový podcast Dimun na serveru Info.cz.

„Před deseti lety jsme zakládali Českou justici a později Zdravotnický deník s cílem dát čtenáři informace z oboru, aby měl každý den důvod weby číst. Během deseti let se mi podařilo z České justice vybudovat primární a respektovaný zdroj informací o justici a právu. Ale nastal čas jít dál a dát klíčovým tématům z justice větší prostor, a to právě prostřednictvím respektovaných titulů Czech News Center,“ říká Petr Dimun.

V letech 2002 – 2004 působil jako tiskový mluvčí Ministerstva pro místní rozvoj, v roce 2004 – 2006 jako mluvčí Ministerstva spravedlnosti, v letech 2007 – 2010 vedl PR oddělení ČSSD. V roce 2014 založil vydavatelství Média Network s tituly Česká justice, Zdravotnický deník a Ekonomický deník, v rámci kterých se věnoval psaní o právu a justici.

-mav-