Fitmin spouští věrnostní program a vlastní komunitu

pátek, 11. října 2024, 07:50 Aktuality, Marketing MediaGuru

Krmiva pro zvířata Fitmin startují věrnostní program pro své zákazníky.  Nabídnou i možnost stát se součástí komunity. 

Zdroj: Fitmin

Zdroj: Fitmin

Česká značka krmiv pro zvířata Fitmin, která má svou výrobu více než 25 let na statku v podhůří Orlických hor, spouští věrnostní program pro své zákazníky. Sběrem bodů za jednotlivé nákupy získají lidé nejen dárky, ale také možnost stát se součástí komunity MyFitmin. Ta nabídne svým členům nejen příležitost testovat přednostně produkty nebo se vzdělávat, ale také možnost setkávat se s ambasadory, zaměstnanci i ostatními členy na akcích, které Fitmin plánuje pořádat. 

Výhody věrnostního programu mohou zákazníci čerpat zdarma. Vstupenku do něj představuje registrace na e-shopu značky. Na založený účet se pak začnou při každém nákupu automaticky načítat body, jejichž platnost vždy trvá jeden rok a lze je směňovat za pravidelně se obměňující dárky. Po dosažení hranice 400 bodů se klient dostane do komunity MyFitmin. 

Členství v komunitě přinese například přednostní testování nových produktů nebo příležitost osobně nahlédnout do výrobního procesu, vzdělávat se, využít poradenské služby Fitmin výživových poradců, účastnit se závodů či výstav nebo se setkávat s ambasadory. Jednou takovou akcí bude například v příštím roce 1. MyFitmin Fest s koncertem Žlutého psa. 

„Máme zpětnou vazbu od lidí, že se chtějí potkávat, sdílet si osobní zkušenosti a společně se zvířaty prožívat něco pěkného. Proto již v minulosti vznikla naše Pestaurace, se kterou objíždíme ČR, podílíme se na organizaci sportovních akcí, zprostředkováváme návštěvy naší výroby na statku v Helvíkovicích apod. A lidi to baví. Toto všechno dalo za vznik myšlence vytvořit komunitu přátel, milovníků zvířat, kterým dopřejeme osobnější přístup, zážitky a zkušenosti, které si spolu s námi užijí,“ říká generální ředitel značky Fitmin Petr Křivohlávek.

Komunita MyFitmin je rozdělena do dvou skupin: Party a Parťáci. Do skupiny Party spadají chovatelské stanice, spolky a jiná uskupení lidí okolo zvířat, mezi Parťáky se zařadí každý majitel jednoho či více domácích mazlíčků a zákazník e-shopu Fitmin.

Komunikace se členy bude probíhat několika kanály. Hlavním zdrojem informací je nově vzniklá microsite MyFitmin, kde se člen přihlásí ke svému účtu. Tady se lidem zobrazí aktuality a řada dalších informací – poradna, vývoj a možnost testování, sekce vzdělávání, registrace mláďat a jiné. Zároveň poběží komunikace na FB skupině MyFitmin pod stránkou Fitmin a skrze newslettery vytvořené speciálně pro komunitu.

-stk-