Globus se spojuje s Foodorou pro online nákupy

pátek, 11. října 2024, 00:10 Aktuality, Retail MediaGuru

Globus se stává dalším řetězcem, který navazuje spolupráci s rozvážkovou službou Foodora. 

Zdroj: Globus

Zdroj: Globus

Po partnerství s řetězci Žabka, Tesco a Albert se s rozvážkovou službou Foodora spojuje další řetězec. Stal se jím Globus, který tak nově svým zákazníkům nabídne možnost online nákupu a jeho doručení. Zatím v testovacím režimu funguje nabídka v Praze na Zličíně a jeho okolí, v plánu je rozšíření služby do dalších oblastí. 

Foodora již od roku 2021 rozváží Globusu hotová jídla ze všech jeho 16 restaurací, nyní rozvoz rozšiřuje na celé nákupy. K výběru je nejoblíbenější sortiment včetně čerstvého pečiva, masa a uzenin z vlastních výrob zličínského hypermarketu Globus či alternativní potraviny z oddělení Zdravý svět.

„Nabídka obsahuje přibližně 18 tisíc položek, ale budeme ji dál navyšovat. Stejnou službu chceme v dohledné době spustit také v Ostravě. Další konkrétní plán rozšíření rozvozu nákupů momentálně zvažujeme,“ říká Aneta Turnovská, tisková mluvčí Globusu, a doplňuje, že zákazníci Globusu z pražského Zličína a v Ostravě využívají také nákupy na iGlobus.cz, kde si lze nákup objednat a následně ho vyzvednout v hypermarketech. Tato služba dovozem skrze Foodoru nekončí. V úvaze je její další rozvoj.

Albert se spojuje s Foodorou, v Praze doručí do hodiny

čtvrtek 19. září 2024

-stk-