Herní kanál Ginx TV spustil vlastní VOD službu

středa, 9. října 2024, 10:45 Aktuality, TV MediaGuru

Se vstupem do nové televizní sezóny spustil provozovatel herního kanálu Ginx TV vlastní streamingovou službu. Pod značkou Ginx+ rozšiřuje obsah známý z lineárního vysílání.

Z vysílání herní stanice Ginx TV

Z vysílání herní stanice Ginx TV

Aplikace Ginx+ je navržena tak, aby poskytla snadný a rychlý přístup k nejnovějším zprávám, videím a živým přenosům z oblasti her a esportu. Uživatelé mohou nejen sledovat živé turnaje, ale také se zapojit do interaktivních diskusí s komunitou fanoušků. Aplikace navíc nabízí možnost personalizace obsahu, kdy si uživatelé mohou přizpůsobit notifikace podle svých zájmů. V rámci aplikace lze sledovat jak klasické herní pořady, tak i rozhovory s profesionálními hráči.

Stanice Ginx TV je dostupná ve vysokém rozlišení také v Česku, konkrétně v nabídce služeb O2 TV a Magenta TV (T-Mobile). Kanál však neobsahuje lokalizaci do češtiny formou dabingu ani titulků, což může být pro část diváků překážkou. Přesto Ginx TV díky svému rozmanitému obsahu láká mnoho hráčů, kteří chtějí sledovat aktuální dění na globální herní a esportové scéně. V nabídkách českých operátorů lze také najít konkurenční kanál GameToon.

-lukpol-