Komunikaci Čedoku nově vede Klára Divíšková

úterý, 22. října 2024, 14:15 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Klára Divíšková střídá na postu manažerky komunikace cestovní kanceláře Čedok Kateřinu Pavlíkovou.

Klára Divíšková, zdroj: Čedok

Klára Divíšková, zdroj: Čedok

Manažerkou komunikace a tiskovou mluvčí cestovní kanceláře Čedok je nově Klára Divíšková. Bude mít na starosti nejen strategické řízení externí a interní komunikace, ale i rozvoj v oblasti společenské odpovědnosti. Jejím cílem bude posílit mediální obraz cestovní kanceláře. Na tuto pozici, ve které střídá Kateřinu Pavlíkovou, přichází z Letiště Praha, kde více než tři roky působila jako tisková mluvčí a zároveň vedla tým externí komunikace.

„Je mi ctí, že mohu být součástí tak tradiční a silné značky. Věřím, že využiji znalosti a zkušenosti z oblasti cestovního ruchu, které jsem nasbírala v posledních letech a pomohu k dalšímu posílení a rozvoji společnosti, která je nejstarší cestovní kanceláři v České republice,“ říká Klára Divíšková.

Klára Divíšková se v oblasti médií a PR pohybuje patnáct let. Dříve rovněž vedla komunikaci a byla tiskovou mluvčí na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy. Na začátku své profesní kariéry působila jako redaktorka Radiožurnálu a časopisu Týden. Vystudovala tvůrčí psaní a mediální komunikaci na Literární akademii Josefa Škvoreckého, v roce 2023 získala třetí místo v ocenění Mluvčí roku.

-mav-