Komunikaci Židovského muzea nově vede Martina Kemrová

čtvrtek, 3. října 2024, 09:15 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Vedoucí komunikace Židovského muzea v Praze se od října stala Martina Kemrová.

Martina Kemrová, zdroj: Adbros

Martina Kemrová, zdroj: Adbros

Do vedení komunikace Židovského muzea v Praze od října přichází Martina Kemrová. Ve své nové pozici bude mít zodpovědnost za celkovou komunikaci Muzea, především externí.  

Dnes mi kolegyně řekla, že Židovské muzeum je pro ni takový klíč k židovské kultuře. Vnímám to úplně stejně a ráda bych pomohla systematickou komunikací k tomu, aby je tak vnímala i veřejnost, především domácí. Muzeum nejsou jen budovy, expozice a Židovský hřbitov, ale také publikace, koncerty, přednášky, dětské programy a řada dalších akcí. A především lidé, kteří dělají skvělou práci,“ přibližuje své plány v novém působišti Martina Kemrová. 

Martina Kemrová se PR a komunikaci věnuje většinu svého profesního života. Nejdéle, 18 let, byla spojena s komunikací společnosti T-Mobile, vedla komunikaci Krajského úřadu Středočeského kraje a poslední tři roky pracovala na volné noze pro klienty z různých oblastí (IT, vzdělávací instituce, neziskové organizace). Zkušenosti má také z médií, svou kariéru začínala v Českém rozhlase. Věnuje se rovněž výuce jógy a tance a organizaci netradičních komentovaných vycházek.

-stk-