Kreativním ředitelem Hullabaloo je Vítězslav Štrobl

středa, 9. října 2024, 15:50 Aktuality, Lidé, Reklama MediaGuru

Vítězslav Štrobl přichází do kreativní agentury Hullabaloo z agentury McCann Prague.

Vít Štrobl, zdroj: Hullabaloo

Vít Štrobl, zdroj: Hullabaloo

Na pozici Executive Creative Director kreativní agentury Hullabaloo nastoupil od října Vítězslav Štrobl. Zaujal post po Šárce Fléglové, která odešla na mateřskou dovolenou.

Vít Štrobl přichází z reklamní agentury McCann Prague, se kterou spolupracoval téměř čtyři roky a kde se podílel na oceňovaných kampaních pro Českou asociaci pojišťoven (ČAP), dále pro Českou kancelář pojistitelů či Vodafone.

„Mým úkolem bude rozvíjet kreativní potenciál agentury jak z pohledu každodenní práce a fungování týmu, tak i z dlouhodobého směřování naší kreativity. V dnešní době, kdy se velké síťové agentury často potýkají s těžkopádností a složitými procesy, máme jako nezávislá agentura obrovskou výhodu v naší flexibilitě a schopnosti rychle reagovat na aktuální požadavky trhu. Naším cílem je plně využít moderní nástroje, které nám umožňují pracovat efektivněji a vytvářet kreativní řešení na míru, bez zbytečné byrokracie a ztráty času. Spojení této efektivity s vysokou přidanou hodnotou v podobě silné kreativy bude základ, na kterém chceme stavět náš společný úspěch," popsal MediaGuru.cz svou novou roli Vítězslav Štrobl.

Vítězslav Štrobl začínal jako designér v ateliéru Leonardo, poté byl téměř šest let seniorním kreativním ředitelem v agentuře Addict. Na stejné pozici pracoval posléze tři roky v agentuře VMLY&R. Následovala zmíněná spolupráce s McCann Prague, přičemž zde poslední dva roky zastával post kreativního ředitele.

-mav-

Do kreativního týmu Triadu přichází Brichta a další tváře

úterý 8. října 2024