Lupa.cz uvedla placený program Lupa+ bez reklamy

středa, 2. října 2024, 07:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Čtenáři serveru Lupa.cz si mohou zvolit, zda chtějí chtějí web podpořit a mít přístup k obsahu bez reklamy. V opačném případě se pro ně nic nemění a mohou číst web tak jako doposud.

Zdroj: MediaGuru.cz

Zdroj: MediaGuru.cz

Lupa.cz, server o českém Internetu vydavatelství Internet Info, spustila program Lupa+. Za finanční příspěvek získají čtenáři server bez bannerů a další výhody.

Veškerý obsah, na který jsou čtenáři Lupy zvyklí, bude i nadále dostupný zdarma. Podporovatelský program Lupa+ nabízí čtenářům navíc možnost vypnout si na serveru bannerovou reklamu.

„Získané příspěvky použijeme na další rozvoj redakce. Díky podporovatelům budeme moci vydávat víc článků, natáčet víc podcastů, testovat nové formáty a přidávat na server další funkce,“ uvádí Jan Vaca, ředitel médií vydavatelství Internet Info.

Kromě možnosti číst si články na Lupě  bez bannerů získají podporovatelé i další výhody jako poděkování ve formě označení podporovatele v diskusích pod články, týdenní newsletter Lupa+ ze zákulisí českého internetu, tištěný speciál Lupa 3.0, strojové přepisy podcastů s VIP osobnostmi české online scény nebo slevu na vstupném na některou z pořádaných konferencí.

Čtenáři si mohou zvolit mezi měsíčním (179 Kč) a ročním (1 968 Kč) příspěvkem. V nabídce je také firemní členství, kdy nabízené výhody čerpají všichni zaměstnanci firmy.

Podporovatelský program už téměř 10 let nabízí také další server vydavatelství Root.cz.

-mav-