Myslbek hostí výstavu Vogue Art Project

neděle, 20. října 2024, 07:35 Aktuality, Reklama, Tisk MediaGuru

V rámci projektu Vogue Art Project se propojuje pop art s partnerskými značkami. Výstava je k vidění v nákupní galerii Myslbek. 

Zdroj: Nákupní galerie Myslbek

Zdroj: Nákupní galerie Myslbek

Přízemí nákupní galerie Myslbek se stane dějištěm výstavy Pop Scarf, která spojuje módu a výtvarné umění v rámci projektu Vogue Art Project. Od 7. října do 3. listopadu 2024 mají návštěvníci příležitost prohlédnout si osm hedvábných šátků, navržených umělkyněmi Barborou Balgovou a Andreou Davalos. Šátky jsou inspirované pop art a vizuální identitou všech zapojených partnerských značek. Výstava se koná podruhé v historii Vogue Art Projectu, poprvé od roku 2022, kdy byla představena ve Westfield Chodov.

Vogue Art Project je každoroční iniciativou magazínu Vogue CS, která vznikla k výročí vydávání časopisu a letos představuje již sedmou edici. Projekt propojuje kreativní sféru s byznysem a přináší spojení umění, módy a brandingu. Každý z vystavených šátků nese umělecký motiv a loga partnerských značek, čímž projekt podtrhuje strategii vzájemné synergie mezi jednotlivými značkami a uměleckým světem.

„Naší misí je inspirovat, objevovat nové perspektivy a posouvat hranice tvořivosti. Tentokrát se tento výjimečný projekt uskuteční v Nákupní galerii Myslbek, která se díky své bohaté historii stává ideálním místem pro spojení designu, módy a pop artu. Myslbek, jako architektonický klenot, v sobě nese odkaz tradic, které si zaslouží být stále zviditelňovány,“ říká Michaela Seewald, Founder & CEO Vogue CS.

„Spolupráce v rámci projektu Vogue Art Project je pro nás klíčovým prvkem dlouhodobé strategie, jak efektivně propojovat módu a umění. Nákupní galerie Myslbek se touto spoluprací nadále profiluje jako místo, kde mohou značky oslovit své zákazníky v inspirativním prostředí, a kde se zároveň ctí historické kořeny spojené s uměleckou tvorbou,“ doplňuje Lenka Beldíková, marketingová manažerka Nákupní galerie Myslbek ze společnosti Cushman & Wakefield.

Součástí výstavy byla také soutěž na sociálních sítích Vogue CS, kde sledující mohli soutěžit o exkluzivní šátky, což zajistilo další zvýšení online engagementu a zviditelnění zapojených značek.

-stk-