Netflix bude vysílat přenosy WWE RAW živě i v Česku

pondělí, 14. října 2024, 13:40 Aktuality, TV MediaGuru

Nejen v USA, Kanadě, Velké Británii nebo Latinské Americe, ale přímo také v Česku bude streamingová služba vysílat od ledna příštího roku pondělní přímé přenosy wrestlingu.

Přímé přenosy WWE RAW začnou na Netflixu 7. ledna 2025. Zdroj: Netflix

Přímé přenosy WWE RAW začnou na Netflixu 7. ledna 2025. Zdroj: Netflix

Od 7. ledna příštího roku se budou vysílat přímé přenosy pondělního WWE RAW na streamingové službě Netflix také v Česku. Online platforma je od pondělí 14. října zanesla do seznamu svých připravovaných titulů. Dohoda Netflixu s organizací WWE už je známá od začátku letošního roku, ale doposud nebylo jasné, že se bude týkat i našeho trhu. Služba v rámci tiskové zprávy hovořila primárně o velkých trzích, jako jsou USA, Kanada, Velká Británie nebo Latinská Amerika.

WWE RAW není v Česku fanouškům wrestlingu úplně neznámé, byť se nejedná o „sport“, který by na našem trhu přitahoval masy. Tuto pondělní událost vysílal v minulosti Eurosport, později se přesunul na novou stanici Strike TV (dříve Comedy House, který fungoval v letech 2019 až 2022). Mezi nejznámější tváře wrestlingové asociace patří Dwayne „Rock“ Johnson nebo John Cena (série Rychle a zběsile). Cena před lety v rámci propagace WWE navštívil i Prahu.

-lukpol-

Netflix otočil a zacílil také na sportovní obsah

sobota 10. února 2024