Nové seriály TV Prima: Kamarádi místo ZOO, zahájí i Hrdina a Náhradníci

úterý, 1. října 2024, 18:05 TV MediaGuru

Prima od 22. října nasadí nový seriál Kamarádi a o den později detektivní novinku, seriál Hrdina. Premiérové pořady přinese i platforma Prima+, na které se objeví minisérie Náhradníci.

Programové schéma TV Prima od 21. října 2024, zdroj: FTV Prima

Programové schéma TV Prima od 21. října 2024, zdroj: FTV Prima

TV Prima uvede ještě v průběhu podzimu do vysílání nové seriály Kamarádi a Hrdina. Na videoplatformě Prima+ se také nově objeví pokračování série Bez lítosti a nová minisérie Náhradníci.

První díl rodinného seriálu Kamarádi zařadí Prima v úterý 22. října. Ve vysílání nahradí dosavadní stálici ZOO a vysílat se bude dvakrát týdně v úterý a ve čtvrtek od 20:15. Prima má zatím připravených 16 dílů. Přinese příběh tří přátel, vracejících se do své rodné vesnice, aby se tam společnými silami pokusili vzkřísit komunitní život. V hlavních rolích tří přátel se představí David Gránský, Anastasia Trmal Chocholatá a Jan Komínek.

Detektivní šestnáctidílný seriál Hrdina začne Prima vysílat od středy 23. října, za jeho produkcí stojí tvůrci seriálu Polda. Poručík Hrdina v podání Jana Nedbala je „netypický policajt" s velkou dávkou lidskosti, ale se kterým je těžké pracovat. Dostává se kvůli tomu do konfliktu se státní zástupkyní ztvárněnou Kristýnou Bokovou.

V sobotním prime-time Prima rovněž odvysílá premiéry českých filmů jako např. Jedeme na teambuilding, Matka v trapu, Nikdy neříkej nikdy, Zatmění, Jedna noc či Gump – jsme dvojka.

V pondělním hlavním vysílacím čase vystřídá Malého pitavala z velkého města repríza seriálu Poslední oběť.

Streamovací platforma Prima+ nabídne pokračování formátu Bez lítosti 2, který popisuje příběhy doživotně odsouzených vrahů. V dramedy minisérii s názvem Náhradníci přiblíží režisérka Alice Nellis cestu k rodičovství. V hlavních rolích se představí Jana Plodková a Kryštof Hádek. Prima+ zařadí novinku do předvánočního času od 13. prosince.

„Druhá vlna podzimních novinek přináší rodinné seriály Kamarádi a Náhradníci i krimi sérii Hrdina, která navazuje na seriál Polda. Pro nejmenší diváky plánujeme rozšířit dětskou sekci Prima+ o více než tisíc nových animovaných příběhů a přidat funkcionalitu rodičovský zámek,“ přibližuje Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Programové schéma Prima Cool od 30. září, zdroj: FTV Prima

Programové schéma Prima Cool od 30. září, zdroj: FTV Prima

Nové pořady nabídne také Prima Cool – vrací se Těžká dřina, ve které si tentokrát „špinavá povolání“ vyzkouší VIP osobnosti. Na televizní obrazovky míří i Banáni, dosud nabízené na Prima+, a také pořady Cool Taxi, Prima Partička a Partička Nová krev (zahájila v pondělí 30. září).

Další detaily si můžete prohlédnout v dokumentu níže.

Zahájení pořadů

TV Prima

  • Kamarádi od 22. října ve 20.15 na Primě, od 15. října na Prima+
  • Hrdina od 23. října ve 20.15 na Primě; od 16. října na Prima+

Prima+

  • Bez lítosti 2 od 25. října každý pátek ve 12.00
  • Náhradníci od 13. prosince na Prima+, každý pátek ve 12.00

Prima Cool

  • Banáni: od 1. října ve 22.05 na Prima Cool, už teď na Prima+
  • Cool Taxi: od 30. září, po až čt v 19.45 na Prima Cool, o týden dřív na Prima+
  • Partička Nová krev II: od 30. září od 21.25 na Prima Cool, už teď na Prima+
  • Těžká dřina VIP: od 1. října od 21.25 na Prima Cool, o týden dřív na Prima+
  • Fotr na tripu VIII: od 2. října od 21.25 na Prima Cool, o týden dřív na Prima+

Prima+ posiluje dětský obsah, jde do dalších televizorů

úterý 1. října 2024

-mav-