Novým šéfredaktorem čtrnáctideníku Týden je Jan Štoll

středa, 9. října 2024, 09:40 Aktuality, Tisk, Lidé MediaGuru

Po necelém ročním angažmá v mediální skupině A 11 se Jan Štoll přesunul na pozici šéfredaktora časopisu Týden.

Jan Štoll, zdroj: Empresa Media

Jan Štoll, zdroj: Empresa Media

Jan Štoll převzal od 1.10 2024 vedení čtrnáctideníku Týden po Tomáši Loskotovi. Ten bude podle sdělení vydavatelské společnosti Empresa Media i nadále do časopisu přispívat a působit v něm na pozici editora. Loskot také povede dále jako šéfredaktor magazín Interview zaměřený na rozhovory s osobnostmi.

„Dosavadní změny Emprese včetně Týdne nesmírně prospěly, máme teď na čem stavět. Určitě budeme dále přinášet čtenářům zajímavá témata, nově obsah okoření sondy do politického dění, ať už v podobě změn promítajících se do života čtenářů, rozhovorů s lidmi, kteří mají co říct nebo pranýřování poklesků politiků. Nebudeme se obávat ani otevírání kauz a dalších zásadních témat,“ uvedl Štoll.

Štoll působil od ledna 2024 jako ředitel redakcí tištěných a on-line titulů vydavatelství A11, byl šéfredaktor titulu Ze zdravotnictví, přispíval do Mladého světa a novin Náš region. Předtím se deset let pohyboval v public relations, mimo jiné na pozici ředitele komunikace ministerstva zdravotnictví, působil i v PR a marketingu ČSSD.

-mav-