Orea staví svou podzimní kampaň na citoslovci „óóó“

čtvrtek, 10. října 2024, 09:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Cílem podzimní kampaně je zvýšit povědomí o hotelech a resortech sítě Orea.

Vizuál nové kampaně společnosti Orea Hotels & Resorts, zdroj: Orea

Vizuál nové kampaně společnosti Orea Hotels & Resorts, zdroj: Orea

V návaznosti na letní sezónu s meziročním růstem výnosů o 15 % přichází Orea Hotels & Resorts s podzimní kampaní „Óóórea“. Jejím cílem je zvýšit povědomí o hotelech a resortech sítě Orea.

Kampaň je postavena na citoslovci „óóó“, které symbolizuje nadšení a překvapení, jež hosté často při pobytech cítí a oceňují. „Výzkumy potvrdily, že hosté si Orea hotely zapamatují a velmi vysoce skórujeme v top of mind. Stále se ale najdou lidé, kteří nás neznají nebo mají značku Orea spojenou s historickými atributy, které už pro naše hotely neplatí. A právě na ně je především zaměřena naše nová kampaň, která je pro segment hospitality z hlediska kreativy, investic i využití media mixu netradiční,“ konstatuje Monika Jančová, marketingová ředitelka Orea Hotels & Resorts.

Pro přípravu kampaně se Orea spojila s režisérem Petrem Dvořákem. „Svým odvážným a výrazným konceptem, který by člověk zrovna u hotelů nečekal, mě kampaň hned zaujala,“ sdělil režisér televizních spotů Petr Dvořák ze Stink Films.

Agentura Etnetera Motion, která koncept navrhla, vyrobila kromě verze pro online a offline formáty i rádiové spoty. „Malá překvapení, jako jsou třeba výborná svačina zabalená na výlet, úžasně připravená káva, prosecco při příjezdu nebo dechberoucí výhled z pokojů, jsme dostali do popředí kampaně jednoduchou reakcí „óóó“ a přímo jej navázali na samotný název brandu. Cílem je oslovit široké spektrum hostů – od rodin s dětmi po páry hledající romantický únik,“ dodává David Böhm, kreativní ředitel Etnetera Motion.

Zdroj: Toxin

Kampaň se natáčela za plného provozu v nabité sezóně v Orea Hotelu Pyramida a Orea Resortu Horal. 

Pro podzimní a zimní sezónu Orea připravuje tematické speciální gastronomické zážitky, mezi kterými jsou např. svatomartinská husa, zvěřinové hody, šťastné Vánoce a Silvestr. Rodinám s dětmi nabízí ve vybraných hotelech a resortech halloweenskou nebo mikulášskou zábavu. Pro děti jsou připraveny i animační víkendové programy.

-mav-