Pavel Jančovič přichází do Cruxo, střídá Matěje Nováka

úterý, 8. října 2024, 15:15 Aktuality, Retail, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Spoluzakladatel platformy Cruxo Matěj Novák z firmy odchází, na jeho pozici šéfa produktového oddělení přichází Pavel Jančovič.

Pavel Jančovič, zdroj: Cruxo

Pavel Jančovič, zdroj: Cruxo

Do společnosti Cruxo, startupu zaměřeného na retailová média v Evropě, přichází Pavel Jančovič. Ten nahrazuje dosavadního šéfa produktového oddělení Matěje Nováka, který bude nadále působit jako strategický konzultant. Jančovič má zásadně přispět k dalšímu rozvoji retailové platformy.

Do Cruxo přichází ze společnosti Gen Digital, kde vedl monetizační strategii pro produkty antiviru Norton 360. V minulosti působil v Rockaway Capital, kde se v Mall Group podílel na transformačních projektech a na vývoji platformy Mall TV. V Czech News Center implementoval nový redakční systém a datovou platformu.

„Jeho znalosti eCommerce prostředí, zaměření na zákaznickou zkušenost a schopnosti efektivně řídit produktový vývoj posílí kapacity týmu a otevřou nové možnosti posunout Cruxo platformu na další úroveň,“ uvedl Michal Trunkát, CEO společnosti Cruxo.

Matěj Novák je jedním ze spoluzakladatelů platformy Cruxo, která odstartovala na jaře 2022. Pro MediaGuru.cz uvedl, že nemá aktuálně v hledáčku nějakou novou pozici, chce spíš působit jako konzultant pro vícero projektů.

-mav-