Plochy na městském mobiliáři prodává BigBoard přes CityZoom

středa, 2. října 2024, 11:25 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Pronájem reklamních ploch na městském mobiliáři spustil CityZoom ze skupiny BigBoard Praha od 1. října 2024.

Zdroj: CityZoom

Zdroj: CityZoom

Prodej reklamního prostoru na více než 1500 plochách na městském pražském mobiliáři zahájila od října skupina BigBoard, a to prostřednictvím své nově vzniklé společnosti CityZoom. V nabídce pro klienty jsou klasické CLV, scrollovací CLV a digitální nosiče v místech zastávek městské hromadné dopravy pro tramvaje a autobusy.

„Pro klasické a scrollovací CLV plochy jsme připravili prodejní sítě o čtyřech různých velikostech s rovnoměrným pokrytím celé Prahy. Dvě z nich jsou menší, abychom vyšli vstříc klientům s menším rozpočtem. Kombinace těchto dvou typů reklamních formátů umožňuje kompletní pokrytí celého hlavního města,“ uvedla Monika Mrázková, obchodní ředitelka CityZoom. Dodala, že scrollovací plochy přitahují svým pohybem větší pozornost kolemjdoucích.

U citylightových ploch je základní doba pronájmu 14 dní s počátkem vždy druhé úterý, počínaje dnem 15. října 2024.

Pronájem digitálních CLV ploch nabízí CityZoom samostatně po jednotlivých kusech, stejně jako všechny ostatní digitální plochy obchodované v rámci BigBoard holdingu. U těchto ploch startuje délka kampaně od jednoho dne, v jehož průběhu se spot klientovi zobrazí 1080x během provozní doby plochy, neboť se spot zobrazuje 1x za minutu. „Tyto digi plochy lze pro kampaň kombinovat i s našimi dalšími digi plochami a mít tak možnost si vytvořit kompaktní síť digitálních nosičů s ohromným zásahem a impresí nejen na městském mobiliáři,“ doplňuje Mrázková.

-mav-

Reklamu na pražském mobiliáři MHD bude provozovat Bigboard

pátek 20. září 2024