PRE si na správu sociálních sítí vybírá agenturu WOO

sobota, 19. října 2024, 08:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Facebook, Instagram a LinkedIn společnosti Pražská energetika spravuje od léta agentura WOO.

Zdroj: WOO

Zdroj: WOO

Pražská energetika si ve výběrovém řízení na správu sociálních sítí vybrala agenturu WOO. Ta pro firmu vytváří od srpna obsah na Facebook, Instagram a LinkedIn, kde například postupně odhaluje, jaké aktivity v oblasti společenské odpovědnosti PRE podporuje.

WOO se bude starat také o boosting a community management. „Pražská energetika dělá maximum pro to, aby byla blíže svým zákazníkům. Víme, že naši zákazníci denně využívají sociální média, a pokud s nimi chceme být v kontaktu, musíme jim nabídnout kvalitní a zajímavý obsah. Věříme, že právě WOO nám pomůže tento cíl naplnit,“ komentuje novou spolupráci tiskový mluvčí PRE Karel Hanzelka.

Součástí vítězného konceptu WOO je kromě záměru přidat postům více dynamiky i natáčení videí se zaměstnanci a partnery PRE. Z nich se diváci dozví informace ze zákulisí Pražské energetiky. Další součástí obsahu jsou také edukativní videa, která prozradí tipy na úspory energie. Už nyní na sociálních sítích PRE odhaluje příběhy sportovních klubů, kterým se od firmy dostává podpory.

„Spolupráce již aktivně probíhá. První týdny patří především tomu, abychom klienta co nejvíce navnímali, abychom navázali na marketing PRE a práci ostatních agentur. Věříme, že širší spolupráce je základem budoucího silného partnerství a PRE bude moct být se svými sociálními sítěmi spokojené,“ doplňuje Ján Makovič, Account Director WOO.

-stk-