Prima Love SK přinese Rodinná pouta nebo Záchranáře z hor

úterý, 15. října 2024, 10:45 Aktuality, TV, Slovensko MediaGuru

Původní pořady z produkce TV Prima i akviziční tituly přinese slovenská verze tematického kanálu pro ženy Prima Love.

Rodinná pouta, zdroj: FTV Prima

Rodinná pouta, zdroj: FTV Prima

Skupina Prima zahájí od pátku 1. listopadu 2024 vysílání tematického ženského kanálu pro slovenské diváky Prima Love SK. Podle konceptu českého kanálu Prima Love nabídne obsah zaměřený především na ženské publikum. Jeho program bude vycházet z programové skladby svého českého vzoru, a to včetně akvizičních titulů. Od svého startu se objeví v nabídce většiny operátorů satelitních, kabelových, IPTV a placených DVB-T služeb na Slovensku.

Programové schéma bude postaveno na prvním nekonečném tuzemském seriálu Rodinná pouta, dále pořadu Ano, šéfe! nebo vztahových zahraničních seriálech Záchranáři z hor, Zvrat osudu a Příchuť lásky. Své místo tak mají ve vysílání i turecké telenovely. Program se postupně rozšíří o nové tituly, které budou mít premiéru souběžně s českým kanálem Prima Love.

Orientační programové schéma Prima Love SK, zdroj: FTV Prima

Orientační programové schéma Prima Love SK, zdroj: FTV Prima

„Divačkám přinášíme už legendární Rodinná pouta, která před dvaceti lety odstartovala boom takzvaných nekonečných vztahových seriálů. Vlastní tvorbu doplní i různé akviziční seriály. Romantiku, ale i napětí z rakouských Alp zprostředkují Záchranáři z hor a následně příběhy Doktora z hor. I na kanálu Prima Love SK navážeme na úspěch tureckých romantických sérií. Ty si díky kombinaci romantiky a humoru, navíc ve vizuálně atraktivním prostředí, právem získávají srdce diváků. Na úvod to budou seriály Zvrat osudu a Příchuť lásky. V příštím roce například také tituly Vůně jahod, Sladká pomsta, Láska s vůní oliv, Souboj s láskou a mnoho dalších, včetně několika zcela nových seriálů, které uvedeme premiérově v Česku a nyní i na Slovensku,“ uvedla Alex Ruzek, programová ředitelka skupiny Prima.

Skupina Prima působí na slovenském televizním trhu od roku 2017, kdy na něj vstoupila s televizním kanálem Prima Plus, dnes Prima SK. Od roku 2020 začala i na Slovensku oficiálně šířit kanál své zpravodajské multiplatformy CNN Prima News. Na jaře letošního roku přibyl v programové nabídce slovenských diváků kanál Prima Cool SK, zaměřený především na mladší muže. 

Další detaily můžete číst v dokumentu níže.

Prima spustí 1. listopadu kanál Prima Love SK

pátek 20. září 2024

Prima chystá na Slovensku větší expanzi, plánuje několik kanálů

pátek 23. února 2024

-mav-