Prima natáčí seriál s Markem Lamborou O lidech a koních

čtvrtek, 10. října 2024, 10:55 Aktuality, TV MediaGuru

Nový seriál z prostředí dostihových koní začala natáčet televize Prima. Hlavní role ztvární Marek Lambora či Darija Pavlovičová.

O lidech a koních, zdroj: FTV Prima

O lidech a koních, zdroj: FTV Prima

TV Prima začala natáčet v prostředí statku na Benešovsku nový seriál O lidech a koních. V hlavních rolích se představí Marek Lambora, Darija Pavlovičová, Michal Dlouhý, Ondřej Kraus, Matěj Hádek, Štěpán Benoni nebo Lenka Vlasáková. Termín nasazení seriálu do vysílání televize ještě neoznámila.

Osmidílný seriál bude mapovat nejen vztahy uvnitř rodiny hlavních hrdinů a v jejím okolí, ale především příběhy samotných koní. Supervizi poskytne čtyřnásobný vítěz Velké pardubické Václav Chaloupka.

Diváci  budou moci nahlédnout do světa profesionálního chovu, a to nejen dostihových koní, ale v každé epizodě se zároveň seznámit s příběhem konkrétního koně. Další lokací, z níž nový formát nabídne autentické záběry, bude dostihové závodiště ve Velké Chuchli.

V dalších rolích se představí i zmiňovaný Václav Chaloupka, jehož kůň Korok byl volnou inspirací hlavního příběhu. Dále diváci uvidí například Kristínu Kanátovou, Martina Krause, Milana Ligače nebo Romana Blumaiera.

Seriál vzniká pod taktovkou produkční společnosti First Unit, ve spolupráci s režisérem Jakubem Machalou, scénář napsala Lucie Paulová.

-mav-