Ředitel strategického rozvoje a marketingu Jan Kulich odchází z A 11

úterý, 8. října 2024, 08:15 Aktuality, Tisk, TV, Lidé MediaGuru

Po pěti letech strávených v mediální skupině A 11 odejde ředitel strategického rozvoje a marketingu Jan Kulich ze své pozice.

Jan Kulich, zdroj: A 11

Jan Kulich, zdroj: A 11

Ředitel strategického rozvoje a marketingu mediální skupiny A 11 Jan Kulich ze své pozice ke konci října odejde. Ve skupině A 11 strávil pět let, na starosti měl především řízení marketingu, distribuce a eventů. Do portfolia A 11 patří mimo jiné regionální tituly, odborný a prémiový tisk, společenské časopisy i celoplošná televize A 11.

„Odcházím na vlastní žádost a po vzájemné dohodě. Za možnost pracovat v mediální skupině A 11 jsem ale skutečně vděčný,“ uvedl na dotaz MediaGuru.cz Jan Kulich.

Jan Kulich se na manažerských pozicích v médiích pohybuje 17 let, většinou na postech v distribuci, marketingu, výrobě, PR, eventů a obchodu. Začínal ve vydavatelství Economia, kde vedl marketing divize odborného tisku. Po čtyřech letech přešel do Empresa Media na pozici vedoucího marketingu a distribuce.  Zde pomáhal například s rozjezdem časopisů MarketigSalesMedia a Interview, nebo s pořádáním konferencí Život na hraně. Posledních pět let pak strávil v A 11. Stál u zrodu oborových eventů Advokátní kanceláře roku, TOP CEO, HR Awards a dalších.

-mav-