SkyShowtime zavádí i v Česku prémiový tarif za 299 Kč měsíčně

úterý, 8. října 2024, 10:25 TV MediaGuru

Prémiový plán bude bez reklam, platforma SkyShowtime ho uvede od 29. října a rozšíří tak nabídku na celkem tři předplatitelské tarify.

Zdroj: SkyShowtime

Zdroj: SkyShowtime

Streamovací služba SkyShowtime oznámila uvedení svého nového Prémiového plánu, který bude nabízen společně se stávajícími plány Standard s reklamami a Standard (dříve nabízený pod názvem Standard Plus). K dispozici bude od 29. října na všech více než dvaceti trzích SkyShowtime současně, tedy včetně Česka. 

Prémiový plán neobsahuje reklamy, za cenu 299 Kč měsíčně nabídne hollywoodské filmy, seriály a také původní tituly z místní produkce. Umožní streamování až na pěti zařízeních současně, rozšiřující se možnosti sledování v rozlišení 4K UHD a také možnost sledovat některé tituly offline. Na jeden předplatitelský účet lze v daném období stáhnout třicet celovečerních filmů.

„Jsme první streamovací službou, která na těchto trzích nabízí všechny tři typy tarifů – Standard s reklamami, Standard a Premiový,“ uvedl Monty Sarhan, generální ředitel SkyShowtime.

Měsíční cena plánu Standard je 219 Kč a cena plánu Standard s reklamami je 159 Kč. Ceny za tyto tarify zůstávají nezměněny.

Portfolio pořadů SkyShowtime, které se na obrazovkách objeví v nadcházejících měsících, zahrnuje tituly jako například: A Quiet Place: Day One, Landman, Lioness (2. řada), Mamen Mayo, Schmeichel, The Agency, The Darkness, Śleboda, The Day of the Jackal, The Fall Guy a Yellowstone (5.řada, část B).

Předplatitelé služby mají přístup k obsahu od studií Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime®, Sky Studios a Peacock – vše streamované na jedné platformě.

Plány SkyShowtime Standard s reklamami, Standard a Prémiový budou zákazníkům k dispozici přímo přes aplikaci SkyShowtime v zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS a Android, Android TV, Google Chromecast, připojených televizorů LG, Prime Video kanálech, chytrých televizorů Samsung, vybraných distribučních partnerů na příslušných trzích a prostřednictvím webových stránek SkyShowtime.

SkyShowtime zavádí od úterý verzi s reklamou a zdražuje

pondělí 22. dubna 2024

-mav-