Strategické partnerství Canal+ a LG platí i pro Česko

pondělí, 21. října 2024, 14:10 Aktuality, TV MediaGuru

Partnerství umožní integraci služeb Canal+ přímo do chytrých televizorů LG. Uživatelé v celé Evropě, včetně Česka a Slovenska, získají přístup k prémiovým programům bez potřeby dalších zařízení.

Logo francouzské globální skupiny Canal+

Logo francouzské globální skupiny Canal+

Dohoda zahrnuje více než dvacet evropských zemí, mezi nimi i Česko a Slovensko. Zákazníci LG zde budou moci sledovat kompletní nabídku programů Canal+, která zahrnuje živé sportovní přenosy, filmy a exkluzivní seriály. Na obou trzích provozuje Canal+ tematické programy Canal+ Sport a Canal+ Action. Tato služba bude dostupná na chytrých televizorech LG s operačním systémem webOS, což umožní uživatelům přístup k obsahu přímo přes jejich zařízení, bez nutnosti používat externí zařízení jako set-top boxy.

Zástupce Canal+ Group uvedl, že cílem tohoto partnerství je „přinést špičkový obsah do ještě více domácností“, a to i na český a slovenský trh. Tato dohoda je klíčovým krokem k rozšíření přístupu ke službám Canal+ v regionu. Pro LG znamená partnerství posílení atraktivity jejich chytrých televizorů na trzích, kde je silná konkurence. 

„Jsme potěšeni, že můžeme rozšířit naše partnerství s LG na všechna naše území a podtrhnout tak akceleraci globální expanze Canal Group," uvedl Philippe Schwerer, výkonný viceprezident pro průmyslová partnerství a nové obchodní příležitosti Canal Group.

Tato spolupráce představuje důležitý milník pro rozšíření prémiového obsahu v těchto regionech a zároveň posiluje pozici obou společností na trhu chytrých televizorů.

-lukpol-