Teads prodává videoreklamu pro platformu Rakuten TV

úterý, 8. října 2024, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Platforma Teads zahajuje spolupráci s Rakuten Advertising, nabídne prémiové videoreklamy v celém regionu, včetně Česka. 

Zdroj: Rakuten TV

Zdroj: Rakuten TV

Teads navazuje exkluzivní partnerství s Rakuten Advertising pro prémiové videoreklamy. Téměř po celý rok je bude Teads nabízet v zemích střední a východní Evropy, včetně Česka a Slovenska.  

Spolupráce umožní společnosti Teads nabízet celoplošné, nepřeskočitelné televizní (video) reklamy se zvukem o délce až 30 sekund v rámci prémiového sdělení Rakuten Advertising, který je dostupný na platformě Rakuten TV FAST & AVOD. Reklamy budou nasazeny ve formátu Connected TV (CTV) v režimu in-stream, nebo jako standardní CTV formáty, což zajistí téměř 100% viditelnost a dokončení přehrání. 

Spolupráce pokrývá následující trhy: Albánie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Kypr, Estonsko, Řecko, Maďarsko, Lotyšsko, Litva, Rumunsko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko a Česko. 

„Toto partnerství nám přináší možnost využít odborné znalosti společnosti Teads na místních trzích k tomu, aby náš prémiový televizní (video) obsah přinesl inzerentům maximální hodnotu,“ dodává Edouard Lauwick, SVP Media pro EMEA ve společnosti Rakuten Advertising.

Rakuten TV kombinuje transakční video na vyžádání (TVoD), video na vyžádání podporované reklamou (AVoD) a bezplatné streamovací televizní služby podporované reklamou (FAST). Působí ve 43 zemích Evropy a nabízí divákům více než 10 tisíc titulů v rámci AVoD a více než 500 kanálů FAST. 

-stk-