Tiki-Taka chce být největší živou talk show a vyprodat O2 arénu

úterý, 1. října 2024, 12:15 Aktuality, TV MediaGuru

Filmový scénárista Petr Kolečko a moderátor Petr Svěcený připravují turné živé talk show Tiki-Taka. Producentem je Daniel Strejc.

Představení turné Tiki-Taka Live, zdroj: archiv Tiki-Taka

Představení turné Tiki-Taka Live, zdroj: archiv Tiki-Taka

Fotbalová show stanice O2 TV Sport Tiki-Taka plánuje česko-slovenské turné. Postupně se živá show představí v Brně, Praze a Bratislavě. Vystoupení, jimž dá tvář filmový scénárista Petr Kolečko a moderátor Petr Svěcený, divákům v těchto městech představí hosty ze světa sportu, šoubyznysu i současné i bývalé fotbalové hvězdy. Mimo jiné i jednoho z nejúspěšnějších fotbalistů evropské historie, Nizozemce Clarence Seedorfa. Hlavním partnerem turné je řetězec Penny.

„Živou talk show Tiki-Taka jsme zatím uspořádali čtyřikrát, v Kroměříži, v Ostravě a dvakrát v O2 Universum. Divácký zájem a atmosféra nás úplně nadchly, všude to bylo opravdu mimořádné. Právě tyto ohlasy nás inspirovaly k tomu, abychom Tiki-Taka Live zkusili na dalších místech, a rovnou ve velkých halách," říká komentátor Petr Svěcený.

„Tiki-Taka Live není jen o fotbale, snažíme se show přizpůsobit širšímu publiku, včetně celých rodin. Proto mezi hosty nejsou zdaleka jen fotbalisté, nechybějí hudební vystoupení. Na ryze fotbalové fanoušky jsme ale nezapomněli, vždy zveme opravdu exkluzivní fotbalové hosty,“ dodává bývalý fotbalista Petr Švancara.

První zastávka se uskuteční 7. listopadu 2024 v brněnské hale Zoner Bobbyhall. Kromě hlavních tváří Tiki-Taka se zúčastní i fotbalisté Vladimír Šmicer, Luděk Zelenka a Petr Uličný, oblast kultury a šoubyznysu budou zastupovat například Jakub Prachař, Richard Genzer, Jakub Kohák, Jan Maxián či zpěvačka Tereza Mašková.

Největší výzvu pro organizátory představuje akce v pražské O2 areně dne 15. března 2025. Ta by se měla stát největší živou talk show v české historii. „V okamžiku, kdy do této velké arény přenášíte de facto talk show, musíte diváky všemi prostředky vtáhnout do dění. Proto budeme pracovat s poměrně velkou LED stěnou a důmyslnou stage. Osobně se také těším na našeho velkého hudebního hosta, což bude pro diváky překvapení do poslední chvíle,“ uvedl producent Daniel Strejc.

Speciálním hostem pražské talk show bude účast nizozemského fotbalisty Clarence Seedorfa, čtyřnásobného vítěze Ligy mistrů UEFA a mj. i účastníka zápasu ČR - Nizozemsko na Euro 2004.

-mav-