Toxin spouští zahraniční monitoring médií ve více než 120 zemích

čtvrtek, 10. října 2024, 14:15 Aktuality, Výzkum MediaGuru

Společnost Toxin spouští zahraniční monitoring médií ve více než 120 zemích. 

Ladislav Procházka, zdroj: Toxin

Ladislav Procházka, zdroj: Toxin

Společnost Toxin, poskytovatel mediálního monitoringu, nově spouští zahraniční monitoring médií ve více než 120 zemích. Sleduje tak přes 80 milionů zdrojů, včetně sociálních sítí, které v Česku nejsou zatím tolik rozšířené. Toxin nabízí monitoring v reálném čase a díky umělé inteligenci analyzuje i tonalitu výstupů.

„Během několika měsíců intenzivní přípravy jsme vytvořili robustní systém, který dokáže monitorovat nejen online média, ale také sociální sítě téměř po celém světě,“ říká Ladislav Procházka, ředitel společnosti Toxin.

Vedle klasických sociálních sítí, jako jsou Facebook, Instagram, YouTube, X a TikTok, pokrývá také sociální sítě a platformy, které jsou v Česku méně rozšířené – Reddit, Twitch, Pinterest či Quora. Služba umožňuje monitorování v reálném čase, a to nejen podle zemí, ale i jazyka – zákazníci mohou sledovat výstupy například jen ve španělštině, angličtině nebo jiných jazycích na základě svých potřeb.

„Naše platforma je maximálně uživatelsky přívětivá. Nabízí možnost filtrovat informace podle země, jazyka, ale i počtu interakcí nebo zásahu a impresí influencerů. Navíc AI dokáže identifikovat tonalitu výstupů,“ říká Procházka tím, že systém také umožňuje sledovat hodnocení a recenze produktů.

Zahraniční monitoring je určen nejen pro společnosti, které už působí na mezinárodním trhu, ale i pro ty, které mají ambici rozšířit své aktivity do zahraničí. Díky tomuto nástroji mohou firmy sledovat nejen svou vlastní značku, ale také nejnovější trendy z globálního prostředí. 

-mav-