TV Nova zařazuje od pátku 4. října seriál Taneční

pátek, 4. října 2024, 09:15 Aktuality, TV MediaGuru

Nova do pátečního hlavního vysílacího času nasazuje od 4. října nový seriál Taneční se Sašou Rašilovem a Jitkou Ježkovou.

Taneční, zdroj: TV Nova

Taneční, zdroj: TV Nova

Páteční večery na TV Nova zaujme od 4. října nový seriál Taneční režiséra Jiřího Vejdělka a scenáristky Ivany Hokrové.

Taneční pro TV Nova natočila produkční společnost Perfect film s producenty Ondřejem Hokrem a Jiřím Vejdělkem. Kreativním producentem TV Nova je Matěj Podzimek.

Taneční budou v osmi dílech vyprávět příběh Moniky (Jitka Ježková) a Oldřicha (Saša Rašilov), manželského páru, který spolu kdysi vyhrával taneční soutěže, přičemž se právě chystá otevřít taneční kurzy pro veřejnost.

„Diváci v Tanečních dostanou pozitivní seriál do neklidných dob. Plný elegance, tanečních čísel a zahraničních i českých hudebních hitů let nedávných i dávno minulých. Seriál o nejobyčejnějších a přitom nejdůležitějších věcech, vyprávěný s úsměvem a nadějí v dobrý konec,“ uvedl Podzimek.

V seriálu se objeví i Daniela Kolářová, Dana Batulková, Hana Vagnerová, Roman Zach či Zuzana Norisová a také nastupující herecká generace, zastoupená Annou Marií Fučíkovou, Antonínem Holoubkem, Danielem Žižkou, Jennifer Baluchovou, Annou Dvořákovou nebo Janem Fantou

Nova dosud v pátečním hlavním vysílacím čase nabízela české komedie. Konkurencí novému seriálu tvoří především Komisařka Florence (ČT1) a Česko Slovensko má talent (Prima).

Další detaily si můžete prohlédnout v dokumentu níže.

-mav-