Tváří Tipsportu je influencer Filip Ondrášek známý jako Pruyem

úterý, 22. října 2024, 11:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Tipsport jako prvnímu influencerovi ve své historii nabídl Filipu Ondráškovi dlouhodobou spolupráci.

Zdroj: Tipsport

Zdroj: Tipsport

Influncer Filip Ondrášek se stává tváří společnosti Tipsport. Pod přezdívkou Pruyem zveřejňuje videa především na Instagramu. Za necelé dva roky nasbíral téměř 350 tisíc sledujících a některá jeho videa dosahují až 10 milionů zobrazení.

„Delší dobu jsme vnímali, že nejmladší část dospělé populace zůstává mimo efektivní zásah našich klasických marketingových kampaní. Proto jsme se rozhodli během hokejového mistrovství světa v Praze pro kampaň s devítkou influencerů, kterou pro nás zrealizovala agentura TK media. Šlo o vůbec první projekt Tipsportu s influencery a zafungoval velmi dobře,“ vysvětluje šéf sponzoringu skupiny Tipsport Martin Ptáčník. „Po jeho vyhodnocení jsme ihned začali přemýšlet, jak na něj navážeme. Tipsport je největším partnerem českého esportu, největším partnerem MMA, partnerem univerzitního hokeje, tedy disciplín, které jsou na vzestupu a zasahují mladší cílové skupiny. Právě na ně se chceme s Pruymem zaměřit. A spoluprací s ním chceme do povědomí a zájmu mladých lidí zároveň dostat i tradiční sporty, zejména hokej,“ dodává.

Právě reels a stories od Pruyma dosáhly při kampani Tipsportu k MS v hokeji nejlepších čísel jak z pohledu dosahu, tak interakce. Ondrášek je také sportovcem, hraje americký fotbal za Prague Black Panthers a 13 let hrál hokej za brněnskou Kometu.
„Sport je moje celoživotní vášeň. Kampaň při šampionátu v hokeji mě bavila a od sledujících jsem dostával na výstupy velmi pozitivní feedback. Tipsport je sázkovou společností, ale také asi nejvýznamnějším podporovatelem českého sportu, což je mi sympatické,“ doplňuje Filip Ondrášek.

Tipsport Ondráškovi jako prvnímu influencerovi ve své historii nabídl dlouhodobou spolupráci, známou u ambasadorů, jakými jsou například David Pastrňák nebo Ester Ledecká. „Tipsport je jednou z největších českých firem. Na své komunikaci a prezentaci si dá opravdu velmi záležet. Filip je na druhou stranu ve světě českých influencerů jedinečný svými dosahy a mírou interakce. Placených spoluprací dělá minimum a pečlivě si je vybírá. Jeho styl komunikace je samozřejmě často na hraně korektnosti, ale o to víc publikum baví a Tipsport v tom správně vidí potenciál,“ dodává Tomáš Urbánek z agentury TK media, která spolupráci zastřešuje.

Spolupráce začala na jaře výstupy k domácímu MS v hokeji a pokračovala v říjnu tematikou NHL Global Series v Praze.

-mav-