Uber přichází se službou Safari, vyráží do africké divočiny

čtvrtek, 10. října 2024, 15:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Uber rozšiřuje své služby mimo silnice, kromě soukromých plaveb nově nabídne i výlety do africké divočiny. 

Zdroj: Uber

Zdroj: Uber

Uber přichází s novou službou. Po letních novinkách, mezi které patří možnost plavit se na luxusní lodích na Mykonosu, soukromé plavby po pařížské Seině nebo lety balonem nad Kappadokií, nyní představuje Uber Safari, v rámci které si je možné zarezervovat výlet do africké divočiny v Kapském Městě.

Uber Safari je jednodenní výlet určený návštěvníkům Kapského Města, kteří chtějí na vlastní oči vidět nejpopulárnější africká zvířata v jejich přirozeném prostředí. Celodenní dobrodružství ve volné přírodě je možné rezervovat díky partnerství Uberu s Aquila Private Game Reserve, jednou z nejoblíbenějších jihoafrických rezervací. Služba je k dispozici výhradně v aplikaci Uber, a to od 1. října letošního roku do 1. února 2025.

„Chceme našim zákazníkům nabídnout možnost prožít jejich vysněná dobrodružství, a to s pohodlím a lehkostí, kterou milují a znají z aplikace Uber. Tak vznikl koncept ‚Go Anywhere‘, jehož součástí je i služba Uber Safari,“ říká Frans Hiemstra, Regional General Manager Uberu na Blízkém východě a v Africe.

Celodenní výlet zahrnuje vyzvednutí v Kapském Městě značkovým vozem Uber Safari a následnou dopravu do rezervace. Po příjezdu na hosty čeká uvítací přípitek a oběd. Poté budou cestující rozděleni do menších skupin a umístěni do vozů upravených pro cestování po safari. Tříhodinovou prohlídkou safari je provedou terénní průvodci. Ti zajistí co nejlepší podmínky pro pozorování lvů, slonů, buvolů, leopardů a nosorožců v jejich přirozeném prostředí a přiblíží malebné oblasti rezervace Aquila. Celodenní dobrodružství bude zakončeno převozem cestujících do Kapského Města v označeném vozidle Uber Safari.

„Uber Safari je dokonalou kombinací moderního pohodlí a přírodních krás, a to vše za podpory iniciativ na ochranu divoké přírody, které jsou klíčové pro zachování biodiverzity v jižní Africe,“ dodává Johan van Schalkwyk, obchodní ředitel společnosti Aquila Collection.

Aquila Game Reserve se dlouhodobě zavázala k ochraně přírody a udržitelnému cestovnímu ruchu. Každá rezervace provedená prostřednictvím aplikace Uber přispívá na ochranu ohrožených druhů a zachování bohaté biodiverzity jižní Afriky.

Služba Uber Safari je dostupná v aplikaci Uber od 1. října a lze ji rezervovat 24 hodin až 90 dní dopředu. Jízdy budou probíhat každý pátek a sobotu až do 1. února 2025 za paušální poplatek 200 dolarů pro maximálně 4 osoby. Dostupnost Uber Safari bude podle očekávání omezená.

Uber do své nabídky přidává i jachty, lodě nebo čluny

čtvrtek 4. července 2024

-stk-